Angela Gomes Certificaat Swarovski

Kleurrijke kunst aan de muur, een origineel Angela Gomes beeld, een bewerkte longhorn skull. Gomes heeft geen limiet aan haar creativiteit. Zij brengt haar artistieke ideeën tot uiting in composities, die een lust zijn voor de moderne kunstkenner. Een Angela Gomes schilderij in de kamer kan niet anders dan de aandacht trekken.

Op 29 maart 1987 werd Amsterdam een toekomstige kunstenaar rijker. Met een vader als goudsmid kon Angela Gomes niet anders dan een passie ontwikkelen voor glimmend goed. Deze invloeden zijn goed terug te zien in de Angela Gomes skulls en andere kunstwerken. In de voetsporen treden van haar vader was absoluut een droom, maar de weg ernaartoe stond Gomes tegen. Ze besloot haar vindingrijkheid niet te laten temmen door in de boeken te duiken. In plaats daarvan ging ze in de horeca. Het besluit om haar artisticiteit aan de kant te zetten, viel haar zwaar en na 15 jaar besloot ze haar passie opnieuw leven in te blazen. Zo ontstonden de Angela Gomes skulls en andere collecties.

Wanneer u een Angela Gomes schilderij voor ogen heeft, wordt de visie van de kunstenares snel duidelijk. Zij brengt woorden over zonder woorden. De kleinste details, de perfectie van de afwerkingen maken haar kunst zo begeerd.

Of u nu graag een Angela Gomes beeld, schilderij, of skull in uw huis wilt halen, ze ademen allemaal innovativiteit. Gomes schetst nieuwe symbolische grenzen en het is verfrissend. De moderne look van haar kunst is zijn tijd een stap vooruit, maar brengt tegelijkertijd een vleugje vintage in het spel. Het resultaat is avontuurlijk en verleidelijk, iets waar niemand omheen kan, wanneer hij oog in oog staat met een originele Gomes.

 

nl_NLNederlands