Verzenden en retourneren

Verzenden

 Bestel je een Plexi-art in een van de  maten, dan nemen wij na de bestelling zo spoedig mogelijk contact met je op voor het maken van een leveringsafspraak. Deze formaten worden bezorgd door onze eigen koerier.

Op al onze kunstwerken zit aankomstgarantie. Mocht er tijdens de verzending schade aan het kunstwerk optreden, dan is dat risico voor ons. Kijk daarom altijd goed of de verpakking is beschadigd , maak meteen foto’s en neem in dit geval direct contact met ons op. Wij komen met een gepaste oplossing.

Schaden dient meteen gemeld te worden, de folie bij plexiglas mag niet verwijderd zijn . 

De levertijd van de producten bedraagt 1-10 werkdagen.

Retouren

Wanneer u een artikel retour wilt sturen, kunt u per mail contact met ons opnemen. U ontvangt dan een retourformulier. Zodra wij uw retourformulier in goede orde hebben ontvangen, kunt u de foto-art op eigen kosten retourneren naar Zwolleweg 1 3771 NR Barneveld.

De foto-art wordt door ons op beschadigingen en de originele verpakking gecontroleerd bij aankomst. Bij plexiglas arts dient de folie aan voorzijde nog aanwezig te zijn. Bij akkoord wordt het bedrag minus €20,00 bezorgkosten per art op de bij ons bekende bankrekening teruggestort.

Een product retour kan binnen 2 weken. Het retourrecht geldt niet voor speciaal op maat gemaakte producten.

Track & Trace

U dient na het retourneren de ontvangen track & trace code te versturen naar: info@cremerdesign.nl. Mocht u deze code niet hebben verstuurd en uw retourzending is niet bij ons aangekomen, dan kunnen wij helaas het retourbedrag niet terugstorten. Artinprinting is niet aansprakelijk voor kwijtraken, beschadigingen of diefstal van de bezorgservice.

nl_NLNederlands